Sprawozdanie końcowe oraz ankieta

Przedstawiamy elektroniczny formularz Sprawozdania końcowego z realizacji projektu w programie "Młodzi w Akcji - Wiwat niepodległość!"
Sugerujemy, aby sprawozdanie wypełnia młodzież realizująca projekt. Jeśli jesteś opiekunką lub opiekunem, zastanów się czy możesz przekazać to zadanie swoim podopiecznym, ewentualnie spróbujcie wypełnić sprawozdanie wspólnie.

Sprawozdanie powinno do nas dotrzeć najpóźniej 31 stycznia 2019 r.

Po wypełnieniu wszystkich punktów oraz dodaniu zdjęć, kliknij Zachowaj w celu wsyłania sprawozdania. Sprawozdanie będzie wypełniane w trybie online. Jeśli nie dysponujesz stabilnym łączem warto odpowiedzi na pytania przygotować w edytorze tekstu, a później wkleić bezpośrednio do formularza sprawozdania.

LINK DO SPRAWOZDANIA: https://rejestracja.ceo.org.pl/content/sprawozdanie-koncowe-z-projektu-mlodzi-w-akcji-wiwat-niepodleglosc

Jeśli z jakichkolwiek przyczyn nie uda Ci się wypełnić sprawozdania końcowego w terminie, koniecznie się z nami skontaktuj.

Będziemy również bardzo wdzięczni za wypełnienie ankiety ewaluacyjnej - ankieta skierowana jest do opiekunów i opiekunek grup młodzieżowych. Wyniki ankiety są anonimowe i służą wyłącznie do podsumowania bieżacej edycji programu oraz ulepszania kolejnych jej odsłoń - Wasze opinie są dla nas bezcenne! Wypełnienie ankiety zajmuje ok. 10 minut, z góry dziękujemy za poświęcony czas!

LINK DO ANKIETY EWALUACYJNEJ: https://profitest.pl/s/20680/yeKyWBxu